Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Egy tucat új név érkezett a FEZEN-től Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2017. február 12.
ImageAz Alice Cooperrel, The Offspringgel, Wellhelloval és Halott Pénzzel is készülő FEZEN most újabb 12 nevet jelentett be, akik csatlakoznak a jubileumi fesztiválhoz. És a szervezők ígérete szerint még koránt sem értek a lista végére, a pop és a rock rajongóknak is bőven jut még meglepetés.
Tovább...
 
Régi korok konyhai falvédői a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 10.
A Fejér Megyei Művelődési Központban a Kultúrházak Éjjel Nappal programsorozat részeként régi konyhaz falvédőket állítanak ki. Varga Magdolna gyűjteményének bemutatkozó kiállítása február 10-én 15 és 19 óra között, február 11-én pedig 10 és 18 óra között látható.
Tovább...
 
Kiállítás és dokumentumfilm Szent István római emlékeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraler Ildikó   
2017. február 10.
ImageBemutatják a Szent István emlékek Rómában című dokumentumfilmet és fotókiállítást a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Simon Erika fotóriporter alkotásait és Vakler Lajos rendező-szerkesztő filmjét jövő csütörtökön délután Spányi Antal megyés püspök ajánlja a közönségnek.
Tovább...
 
Az én hősöm Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 10.
ImageÜnnepi rajz- és esszépályázatot hirdetett a Nemzetstratégiai Kutatóintézet. A pályázatokat két témakörben – Magyar zászló és címer, Az én hősöm – és két műfajban írták ki, a beérkezett munkákat a rajz esetében hét, az esszé esetében pedig három korcsoportban értékelik.
Tovább...
 
Fúvom az énekem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 09.
A Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület közösen rendezi meg Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Verseny ötödik területi válogatóját 2017. február 10-én, pénteken 14 órától. A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló eseménynek a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium ad otthont.
Tovább...
 
Szerelmes klasszikusok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 08.
ImageIgazán különleges zenei és gasztronómiai élménnyel vár minden érdeklődőt február 14-én, a szerelmesek napján az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a Hotel Magyar Király. A szálloda Kupolatermében a pezsgős vacsora felszolgálása közben andalító dallamok csendülnek fel. Jegyek még kaphatók!
Tovább...
 
Ha nem csípné a Valentin-napot... Nyomtatás E-mail
Írta: Pisch Anikó   
2017. február 07.
ImageA Barátság mozi úttörő jelleggel Anti-Valentin-napi műsort állított össze február 14-re azoknak a pároknak, akik nem kedvelik az egy napra mindent elöntő szívecskéket. És persze várják a vetítésekre azokat is, akik épp nincsenek párkapcsolatban ezen a februári napon.
Tovább...
 
A Kultúrházak éjjel-nappal székesfehérvári programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 07.
ImageA „Mindennapi hagyományaink” tematikával hirdetik az idei Kultúrházak éjjel-nappal programjait február 10-12. között. A székesfehérvári sokszínű, közösségépítő rendezvények között mozifilm, kiállítás, koncert, gyermekszínház, farsangi programok és kézműves foglalkozások is szerepelnek, amelyek az egész családnak kínálnak tartalmas szórakozást.
Tovább...
 
Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2017. február 03.
ImageSzívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek.
Tovább...
 
Űrruhában és gumicuccban zenélnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 31.
ImageŰrfelszerelés, hosszú fekete paróka, több kilós rockerbakancs, rózsaszín dekorgumiból készült ruha – ezek lehetnének akár egy szürreális álom részletei is. Pedig a felsorolt darabok egytől-egyig hazai zenészek, Varga Viktor, Bocskor Bíborka, Takács Csaba és Polgár Odett gardróbjának legmeghökkentőbb elemei.
Tovább...
 
Új zenei tehetségeket keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 31.
ImageNagyszabású könnyűzenei tehetségkutatót hirdettek meg Fülesbagoly Tehetségkutató néven. A díjak között fesztiválokon és népszerű zenekarokkal közös fellépések, valamint stúdiózás és sajtómegjelenések szerepelnek. Az előválogatót követően a döntőt április 22-én tartják Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3180 - 3190 / 6234